Wij kunnen ook uw reparaties / onderhoud verzorgen!

Wij werken volgens afspraak; nemen van te voren de werkzaamheden met u door en zetten deze op een werkbon, hierbij proberen we van te voren een goede inschatting te geven van de te verwachten kosten. 

In principe monteren wij geen zelf meegebrachte onderdelen.

Komen we tijdens het werken aan uw auto andere mankementen tegen dan communiceren we dit (bij voorkeur via whatsapp omdat er dan ook foto`s gestuurd kunnen worden) en vindt er overleg plaats voordat wij tot reparatie overgaan. 

 

Prijsvoorbeelden (inclusief onderdelen en BTW):

 

Kleine Beurt €99,95

Vervangen Olie en Oliefilter, controle vloeistoffen, bandenspanning, remmen en verlichting

Grote Beurt €199,95

Algehele Controle van remmen, vloeistoffen, bandenspanning en verlichting, controle leidingen hydraulisch systeem, controle op corrosie & eventueel behandelen kleine beginnende plekjes (advies / behandelen grotere plekken in overleg)

vervangen Olie en oliefilter, Bougies, luchtfilter, brandstoffilter (diesel) bijvullen koelsysteem & ruitenwisservloeistof

NB. Wij kunnen in combinatie met onderhoud ook uw APK verzorgen!

(APK; €55,- + eventuele reparatie kosten Voor een Diesel komt hier €20,= bij voor de roetmeting.)


Draagarmlagers €160,- (zonder ABS!)

Per zijde, in principe proberen wij een aantal gereviseerde draagarmen op voorraad te houden zodat de reparatie snel kan worden uitgevoerd en u hierop kunt wachten.

Voor de BX met ABS is de basisprijs €180,- omdat hier meer werk in zit.

 

Grote Octopus €300,-

Vervangen van de grote octopus, prijs varieert per model.

 

Veerbollen vervangen €200,-

Veerbollen & accumulator vervangen €250,-

(prijzen inclusief nieuwe bollen)

 

Veerbollen testen & vullen €75,= / €50,=

Bollen testen en afvullen op de juiste druk, let op; als een veerbol te veel druk heeft verloren is het niet raadzaam deze opnieuw te vullen, en sommige bollen laten zich niet opnieuw vullen (Lizarte bijvoorbeeld), in dit geval kunnen wij in overleg een alternatief bieden! 

De accumulator vullen wij niet opnieuw omdat we hier slechte ervaringen mee hebben (deze kunnen we natuurlijk wel vervangen door een nieuwe (kosten; €50,=)

Wanneer u de bollen los van de auto brengt rekenen wij €10,= voor het testen van de bollen + €10,= per bol voor het vulen.

 

LHM verversen €109,=

Verversen van de LHM in het systeem, reinigen van de filters en doorspoelen van de remklauwen.

(NB. Ondanks dat wij dit met grote zorg uitvoeren komt het heel soms voor dat een ontluchtingsnippel van een remklauw niet los komt of afbreekt, hierdoor kunnen meerkosten ontstaan)

 

Hydraulisch systeem spoelen en verversen 199,=

Regelmatig komen wij BXen voor die lange tijd geen verse LHM hebben gehad waardoor het hydraulisch systeem dusdanig vervuild is dat er problemen ontstaan (een haperende hoogteregelaar bijvoorbeeld) in deze gevallen kan het zinvol zijn het systeem te spoelen met een speciale spoelvloeistof die vervuiling in het systeem oplost.

Wij vervangen de LHM in het systeem dan door deze vloeistof (zelfde methode als LHM verversen) en na enkele weken wordt de vloeistof dan weer vervangen door LHM.

(NB. Omdat de spoelvloeistof vervuiling in het systeem oplost kan het soms voorkomen dat er tijdens of na het spoelen een lekkage ontstaat; soms dicht een vuilprop een lek af)

 

Lekzak achter vervangen €60,=

 

Hogedrukleidingen vervangen; op aanvraag

 

© 2016 - 2023 De Snoekfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel